top of page

OVER ONS

Ons streven is om het maken van trektochten op bijzondere en avontuurlijke locaties toegankelijker te maken. 
 

Het maken en organiseren van meerdaagse trektochten is onze passie. Bij Jos (oprichter van On-Trek) is deze liefde voor outdoor ontstaan in Scandinavië. In 2013 is Jos samen met een goede vriend een reisorganisatie gestart voor meerdaagse kanoreizen. Onder de naam K-JAK startten zij met het organiseren van kanotrektochten in Zweden en Noorwegen. 


Ook Jasper en Tom hebben het outdoorgevoel in hun bloed zitten. Het begeleiden van outdooractiviteiten is wat zij het liefste doen. Beiden zijn ze al vele jaren actief in de toerismesector. Tom heeft lange tijd in Zuid-Afrika gewoond en gewerkt. Ook Zweden en Noorwegen zijn voor hem zijn tweede thuis waar hij al vele reizen heeft gemaakt en begeleid. Jasper heeft eveneens veel gereisd, veelal met de motor in Azië en Oceanië, maar ook dichterbij zoals in de Ardennen waar hij onze via ferrata trainingen geeft.  


De drift om mooie reizen te maken, nieuwe plekken te ontdekken is er nog steeds. Met On-Trek start voor ons een nieuw hoofdstuk, waarin we de mooiste trektochten die we te voet hebben afgelegd met jullie gaan delen. 

Onze reizen zijn met heel veel zorg samengesteld in samenwerking met de lokale gemeenschap en lokale gidsen die we tijdens onze reizen hebben leren kennen. 

25734.jpg
Contact
CONTACT/ BOEKEN

Je kunt onze reizen boeken door een bericht te sturen via onderstaand formulier. Daarna ontvang je van ons verdere informatie en een e-mail met een link naar een boekingsformulier. 

Na het invullen van het boekingsformulier dat wij per e-mail versturen, vragen we een aanbetaling van 25% van de reissom binnen 3 dagen te voldoen. Dit kan online betaald worden via IDEAL/ Bancontact of door een handmatige overschrijving.  


Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via het contactformulier of:
info@on-trek.nl 
0031627538846 ​


[ We antwoorden meestal binnen één werkdag. Houd ook je spambox in de gaten. We merken dat onze e-mails bij Hotmail en Outlook adressen soms in de spambox terecht komen. ]

In welke bestemming ben je geïnteresseerd?
bottom of page