OVER ONS

Ons streven is om het maken van trektochten op bijzondere en avontuurlijke locaties toegankelijker te maken. 

Het maken en organiseren van meerdaagse trektochten is onze passie. Bij Jos (oprichter van On-Trek) is deze liefde voor outdoor ontstaan in Scandinavië. In 2013 is Jos samen met een goede vriend een reisorganisatie gestart voor meerdaagse kanoreizen. Onder de naam K-JAK startten zij met het organiseren van kano-trektochten in Zweden en Noorwegen. 

Ook Tom heeft het outdoorgevoel in zijn bloed zitten. Het begeleiden van outdooractiviteiten is wat hij het liefste doet. Hij is al vele jaren actief in de toerismesector en heeft lange tijd in Zuid-Afrika gewoond en gewerkt. Ook Zweden en Noorwegen zijn voor hem zijn tweede thuis waar hij al vele reizen heeft gemaakt en begeleid.

De drift om mooie reizen te maken, nieuwe plekken te ontdekken is er nog steeds. Met On-Trek start voor ons een nieuw hoofdstuk waarbij we de mooiste trektochten die we te voet hebben afgelegd met jullie gaan delen. 

Onze reizen zijn met heel veel zorg samengesteld in samenwerking met de lokale gemeenschap en lokale gidsen die ik tijdens mijn reizen heb leren kennen. 

  ​

File 30-04-2021, 14 45 16.png
 
CONTACT

Momenteel werken we aan ons online boekingssysteem. Dit systeem is nu niet in gebruik. Je kunt onze reis boeken door je interesse aan te geven via onderstaand formulier en dan regelen we de rest via de mail. 

Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via het contactformulier of:
info@on-trek.nl 
0031627538846 ​

Dankjewel voor je bericht!