top of page

OVER ONS

Welkom bij On-Trek, een reisorganisatie opgericht door outdoorliefhebbers die hun passie voor trektochten en avontuur graag met anderen willen delen. 
 

Ons doel is om het maken van trektochten op bijzondere en avontuurlijke locaties toegankelijker te maken. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. Geen ''massa is kassa' zoals je bij enkele grote organisaties soms ziet. We gaan buiten de gebaande paden en bieden je een unieke reis.

Jos, de oprichter van On-Trek, ontdekte zijn liefde voor outdooractiviteiten tijdens zijn reizen in Scandinavië. Hij begon in 2013 samen met een vriend K-JAK, een reisorganisatie die meerdaagse kanoreizen organiseert in Zweden en Noorwegen. Het verlangen om ook zijn passie voor andere soorten trektochten te delen leidde tot de oprichting van On-Trek. 
 
Jasper en Tom hebben ook allebei het outdoorgevoel in hun bloed zitten. Ze hebben jarenlange ervaring in de toerismesector en zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Tom heeft in Zuid-Afrika gewoond en gewerkt en heeft veel reizen gemaakt en begeleid in Zweden en Noorwegen. Jasper heeft veel gereisd met de motor in Azië en Oceanië, maar geeft ook via ferrata-trainingen dichterbij huis in de Ardennen.

En dan hebben we Lore, onze nieuwste aanwinst. Zij is opgegroeid met trektochten en heeft een schat aan outdoor-kennis en enthousiasme. Als je haar treft tijdens een van onze trektochten, weet je dat je in goede handen bent.

We hebben al veel mooie plekken verkend en zijn nog lang niet klaar. Hopelijk tot in de bergen!
 

File 28-02-2023, 17 26 29.jpeg
Contact
CONTACT/ BOEKEN

Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via het contactformulier of:
info@on-trek.nl 
0031627538846 ​(whatsapp ook mogelijk)


[ We antwoorden meestal binnen één werkdag. Houd ook je spambox in de gaten. We merken dat onze e-mails bij Hotmail en Outlook adressen soms in de spambox terecht komen. ]

In welke bestemming ben je geïnteresseerd?
bottom of page