top of page
DSC02815-scaled-1_edited.png

Boeken - Kaapverdië Trek

KIES JE REISDATUM

Gefeliciteerd met het kiezen van je avontuur! Selecteer hieronder je reisdatum en vul je gegevens in om door te gaan met je boeking.

Moment, je wordt doorverwezen....

In de volgende stap:

  • Vragen we om aanvullende persoonsgegevens

  • Kies je voor een volledige betaling van €1299,-
    of slechts een 25% aanbetaling van €324,75

  • Kies je een betaalmethode: iDEAL of Bancontact.

Kan ik een optie nemen?

We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus bieden we de mogelijkheid om vrijblijvend een optie te nemen. Dit geeft je de kans om rustig na te denken, zonder het risico te lopen je plek te verliezen. Laat het ons weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken; de optie blijft een week geldig.

Vervoer naar Kaapverdië

Heb je al nagedacht over hoe je naar Kaapverdië zult reizen? Onze reis is inclusief vervoer vanaf de luchthaven São Vicente naar het startpunt van de trektocht. Je boekt de vlucht naar  São Vicente zelf. Advies hierover kun je vinden op deze pagina. Ons advies is om je ticket direct te kopen na het boeken om er zeker van te zijn dat je een plaats hebt. 

Wat kun je nog verwachten?

Voor de start van je avontuur zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent. Informatie hierover zal verstrekt worden via de mail. Daarnaast zullen we een WhatsApp-groep aanmaken, zodat je elkaar alvast een beetje kunt leren kennen en eventueel afspraken kunt maken over het delen van ruimbagage of gezamenlijk reizen. De groep kan ook gebruikt worden om vooraf vragen aan de gidsen te stellen.

Vragen?

We horen het graag als we iets voor je kunnen betekenen. Bij vragen kun je mailen naar nordic@on-trek.nl maar uiteraard ook bellen of whatsappen (+31681443910).

bottom of page