top of page

Met de trein naar SPANJE

Met één trein-ticket meerdere dagen door Europa reizen. Het kan met de Interrail Global Pass! Het is een geweldige manier om voorafgaand en na je trektocht nog meer van Scandinavië te ontdekken. 
 

•    Er zijn verschillende Interrail passen zoals:
•    4 dagen reizen binnen een periode van 1 maand  (v.a. €185)
•    5 dagen reizen binnen een periode van 1 maand  (v.a. €212)
•    7 dagen reizen binnen een periode van 1 maand  (v.a. €251)
•    10 dagen reizen binnen een periode van 2 maanden  
(v.a. €301)

 

Zie hier alle passen:
https://www.interrail.eu/nl/interrail-passes/global-pass  

Bij sommige treinen moet je van te voren een stoel reserveren. De kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de 8 en 15 euro per reisdag. 

 

Image by Josh Nezon

Ons basecamp in Spanje bevindt zich in de Picos de Europa. Het dichtstbijzijnde treinstation is Bilbao. Vanaf Bilbao regelen wij vervoer naar Fuente De, waar de trektocht begint. Houd er rekening mee dat Fuente De moeilijk te bereiken is met het openbaar vervoer, dus we raden je aan om naar Bilbao te reizen.

Er zijn veel toffe steden die je kunt bezoeken voorafgaand en na je trektocht. Een aantal suggesties op basis van verschillende passen hebben we voor je op een rijtje gezet.*

4 treindagen: Amsterdam – Parijs – Bilbao (trekking) – Brussel – Amsterdam

5 treindagen: Amsterdam – Parijs – San Sebastián – Bilbao (trekking) – Bordeaux – Amsterdam

7 treindagen: Amsterdam – Parijs – Bordeaux – San Sebastián – Bilbao (trekking) – Toulouse – Lyon – Amsterdam

10 treindagen: Amsterdam – Brussel – Bordeaux – San Sebastián – Bilbao (trekking) – Santander – Oviedo – León – Toulouse – Parijs – Amsterdam

Trein raam uitzicht

* Deze suggesties zijn gebaseerd op eerdere ervaringen en reisroutes en zijn mogelijk niet meer actueel of de beste optie voor jouw specifieke situatie en wensen. We moedigen je aan om zelf onderzoek te doen en de meest recente treinverbindingen en -tijden te controleren via https://www.interrail.eu/nl/plan-your-trip/interrail-timetable. Houd er rekening mee dat sommige treinen pas later aan het schema worden toegevoegd, dus zorg ervoor dat je de website in de gaten houdt voor de meest actuele informatie.

bottom of page