top of page

Vliegen naar CORSICA

De reis die we aanbieden is inclusief transport vanaf Bastia luchthaven naar het hotel in Bastia waar we onze eerste overnachting hebben. Deze taxibus vertrekt in juni om 20:35 en in september om 00:25 vanaf Bastia luchthaven. Dit sluit precies aan op de geadviseerde vluchten. Mocht deze vlucht vertraagd zijn dan wachten we uiteraard.

Op de terugweg zorgen wij dat we om 9:00 weer op de luchthaven zijn in Bastia zodat je op tijd bent voor de geadviseerde terugvlucht

Een vliegticket boek je zelf. Vluchten kun je eenvoudig boeken via www.skyscanner.nl

Hieronder geven we advies over verschillende vluchten.
 

Ryan Air | Brussel CharleroiBastia

Vluchtgegevens heenreis
Maatschappij:  Air Corsica
Vluchtnummer: XK793
Vertrektijd luchthaven Charleroi:
18:20 of 22:10
Aankomst luchthaven Bastia:
20:05 of 23:55

Vluchtgegevens terugreis

Maatschappij: Air Corsica
Vluchtnummer: XK792
Vertrektijd luchthaven Bastia:
10:25
Aankomst luchthaven Charleroi:

12:10

Alternatieve opties

Vlieg je graag vanaf Nederland? Je hebt de mogelijkheid om met Transavia vanaf luchthaven Rotterdam te vliegen. Let wel, Transavia vliegt alleen op vrijdag en maandag naar deze bestemming. Omdat onze reis van zaterdag tot zondag is, biedt dit een mooie kans om je verblijf te verlengen en twee extra overnachtingen naar eigen wens te organiseren: één voorafgaand aan ons programma en één erna.

Hoe reis ik vanuit Nederland naar luchthaven Charleroi?

Vanaf Nederland neem je het beste de trein naar treinstation Brussel-Zuid (Gare de Bruxelles-Midi). Een ticket boek je gemakkelijk op www.nsinternational.com
Vanaf hier reis je verder met de bus. Er is een directe busverbinding tussen treinstation Brussel-Zuid en Charleroi Airport. Deze bussen rijden minstens twee keer per uur. Tickets zijn te koop op het treinstation en op vliegveld. Het goedkoopste is echter online via de website, zeker als je vroegtijdig reserveert. Meer info vindt je hier, website Flibco.

Op de terugweg ga je via dezelfde weg terug. Eerst de bus naar Brussel-Zuid en dan met de trein naar Nederland. Om een idee te geven, de reistijd van Utrecht naar Charleroi Airport bedraagt ongeveer 3 uur en 20 minuten.

bottom of page