top of page
DSC02815-scaled-1_edited.png

Boeken - Hardanger Trek

KIES JE REISDATUM

Gefeliciteerd met het kiezen van je avontuur! Selecteer hieronder je reisdatum en vul je gegevens in om door te gaan met je boeking.

Moment, je wordt doorverwezen....

In de volgende stap:

 • Vragen we om aanvullende persoonsgegevens

 • Kies je voor een volledige betaling van €849,-
  of slechts een 25% aanbetaling van €212,25

 • Kies je een betaalmethode: iDEAL of Bancontact.

 • Kun je onderstaande extra opties toevoegen

  • ​Loopstokken: +€10,00

  • ​Slaapmatje: +€30,00

  • ​Tent: +€50,00

  • Slaapzak: +€50,00

  • ​Voedselpakket: +€150,00

Kan ik een optie nemen?

We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus bieden we de mogelijkheid om vrijblijvend een optie te nemen. Dit geeft je de kans om rustig na te denken, zonder het risico te lopen je plek te verliezen. Laat het ons weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken; de optie blijft een week geldig.

Vervoer naar Noorwegen

Heb je al nagedacht over hoe je naar Noorwegen zult reizen? Onze reis is inclusief busvervoer vanaf de luchthaven Bergen of busstation Bergen Centrum naar Kinsarvik basecamp en terug. Je boekt de vlucht naar Noorwegen zelf. Advies hierover kun je vinden op deze pagina. Je kunt natuurlijk ook met de auto komen. Laat het ons weten als je hier advies over wilt hebben. Ons advies is om je ticket direct te kopen na het boeken om er zeker van te zijn dat je een plaats hebt.
 

Als je liever met de trein wilt reizen, kijk dan op on-trek.nl/trein-noorwegen. Met een Interrail Global Pass kun je meerdere dagen door Europa reizen en zo nog meer van Scandinavië ontdekken. Wil je graag in contact komen met andere reizigers over hoe zij de tocht naar Noorwegen maken kijk dan hier.

Wat kun je nog verwachten?

Voordat de reis begint, sturen we een uitgebreide paklijst met uitleg over waar je op moet letten bij de aanschaf van bijvoorbeeld bergschoenen, kleding, slaapspullen en andere benodigdheden. Daarnaast zullen we een WhatsApp-groep aanmaken, zodat je elkaar alvast een beetje kunt leren kennen en eventueel afspraken kunt maken over het delen van ruimbagage of gezamenlijk reizen met de auto of trein. De groep kan ook gebruikt worden om vooraf vragen aan de gidsen te stellen.

Vragen?

We horen het graag als we iets voor je kunnen betekenen. Bij vragen kun je mailen naar nordic@on-trek.nl maar uiteraard ook bellen of whatsappen (+31681443910).

bottom of page