top of page

Vliegen naar NOORWEGEN

De reis die we aanbieden is inclusief bustransport vanaf luchthaven Bergen of Busstation Bergen Centrum naar Kinsarvik basecamp en terug.

De vlucht naar Noorwegen boek je zelf. Dit kun je eenvoudig doen via www.skyscanner.nl of direct via www.klm.nl.

Aangaande de heenreis adviseren we je om de KLM vlucht te nemen van 8:25 vanaf Amsterdam Schiphol naar Bergen. Het is ook mogelijk om te vliegen vanaf Brussel Internationaal om 6:10 en dan via Amsterdam Schiphol naar Bergen te vliegen. Je arriveert om 10:00.

Schermafdruk 2021-11-18 17.21.56.png
Schermafdruk 2021-11-18 17.31.55.png

Uiteraard kun je ook een andere vlucht boeken. Eventueel wil je een dag eerder komen of langer blijven. De mensen die de geadviseerde vluchten boeken zullen we opwachten op de luchthaven in Bergen. Kies je voor een andere vlucht, neem dan even contact met ons op. Er zijn meerdere manieren om vanaf de luchthaven op ons basiskamp te raken.

Ook de bus op de terugreis naar de luchthaven of Bergen Centrum is inclusief. We vertrekken vroeg in de ochtend en arriveren om 10:00 in Bergen Centrum en om 10:30 op de luchthaven. 

Voor de terugreis adviseren we om de vlucht van 17:40 te nemen vanaf Bergen naar Schiphol of Brussel.  

Op deze manier heb je nog uitgebreid te tijd om iets van het pittoreske Bergen te kunnen zien. Je stapt dan uit in Bergen Centrum en neemt dan later de tram naar Bergen luchthaven.

Een andere mogelijkheid is de vlucht van 14:10. Deze vliegt eveneens naar Schiphol of Brussel. Echter voor de Belgen betekent dit een lange wachttijd in Amsterdam.

bottom of page