top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJos van Pareren

Verken de Sloveense Alpen: 4 Redenen om te Kiezen voor een E-MTB

De populariteit van mountainbiken is de afgelopen jaren enorm toegenomen, en dat is niet voor niets. Het is een geweldige manier om de prachtige natuur te verkennen en tegelijkertijd te genieten van een uitdagende fysieke activiteit. Maar met de opkomst van de e-mountainbike is het biken nog leuker en toegankelijker geworden. Hieronder geven we je vier redenen waarom jouw volgende reis op een E-MTB moet zijn en waarom de Sloveense Alpen dan automatisch je volgende bestemming zijn.


1. Verken een Diversiteit aan Landschappen in één Reis

Een e-mtb biedt extra power, waardoor steile wegen gemakkelijker te doen zijn en je meer kunt zien in minder tijd. Het diverse landscha

p van Slovenië leent zich perfect voor een e-mtb reis omdat het zo gevarieerd is. Het Triglav National Park is een van de mooiste natuurgebieden van Europa en biedt een mix van bergen, valleien, pittoreske dorpen en prachtige rivieren en meren. Onze 8-daagse e-mtb reis is zorgvuldig samengesteld om je alle hoogtepunten van dit Nationale Park te laten zien.

2. Geschikt voor iedereen met een goede basisconditie en op zoek naar een uitdaging

Ben je op zoek naar een uitdaging en heb je een goede basisconditie? Dan is deze reis perfect voor jou. Zelfs als beginner kun je deze reis met een e-mtb doen. De motor van de fiets is als een extra duwtje in de rug, maar de rest doe je zelf. De route is uitdagend en avontuurlijk, dus je moet je comfortabel voelen op een fiets en langere tijd kunnen fietsen (dagelijks 5 a 6 uur).


3. Geniet van Adembenemende Uitzichten

Met de extra ondersteuning van de e-mountainbike kom je hoger in het Nationaal Park en kun je genieten van adembenemende uitzichten die anders alleen toegankelijk zijn voor zeer ervaren mountainbikers. Vanaf je e-mtb heb je een panoramisch uitzicht op de omliggende bergketens en de groene valleien die zich kilometers ver uitstrekken.



4. Een Milieuvriendelijke Manier van Reizen

E-mtb reizen bieden een duurzame en milieuvriendelijke manier van reizen. Het gebruik van een e-mtb maakt het mogelijk om grote afstanden af te leggen zonder het milieu te schaden en de natuur te verkennen zonder de dieren of planten te verstoren.


Kortom, onze 8-daagse e-mtb reis in het Triglav National Park biedt een unieke en uitdagende manier om de prachtige bergen van Slovenië te verkennen en is toegankelijk voor iedereen met een verlangen naar een uitdagend avontuur en een goede basisconditie. Voel jij je aangesproken? Lees dan verder over onze reis op www.on-trek.nl/slovenia-mtb en schrijf je in!



6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page