top of page

Met de trein naar ITALIE

Met één trein-ticket meerdere dagen door Europa reizen. Het kan met de Interrail Global Pass! Het is een geweldige manier om voorafgaand en na je trektocht nog meer van Scandinavië te ontdekken. 
 

•    Er zijn verschillende Interrail passen zoals:
•    4 dagen reizen binnen een periode van 1 maand  (v.a. €185)
•    5 dagen reizen binnen een periode van 1 maand  (v.a. €212)
•    7 dagen reizen binnen een periode van 1 maand  (v.a. €251)
•    10 dagen reizen binnen een periode van 2 maanden  
(v.a. €301)

 

Zie hier alle passen:
https://www.interrail.eu/nl/interrail-passes/global-pass  

Bij sommige treinen moet je van te voren een stoel reserveren. De kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de 8 en 15 euro per reisdag. 

 

Spoorweg voor snelle doorvoer

Onze eerste overnachting in Italië is in San Martino di Castrozza, het startpunt van de Dolomiti trektocht. Het makkelijkste is om af te reizen naar het treinstation in Venetië. Vanaf Venetië regelen wij vervoer naar San Martino di Castrozza. Je kunt ook op eigen houtje naar San Martino di Castrozza, neem dan de trein naar Trento en vanaf daar een bus naar San Martino di Castrozza.

 

Er zijn veel interessante steden die je kunt bezoeken voorafgaand en na je trektocht. Een aantal suggesties op basis van verschillende passen hebben we voor je op een rijtje gezet.*

4 treindagen: Amsterdam – München – Venetië (trekking) – Zürich – Amsterdam

5 treindagen: Amsterdam – Zürich – Venetië (trekking) – Wenen – Frankfurt – Amsterdam

7 treindagen: Amsterdam – Parijs – Zürich – Milaan – Venetië (trekking) – Wenen – Berlijn – Amsterdam

10 treindagen: Amsterdam – Keulen – München – Verona – Venetië (trekking) – Bologna – Florence – Zürich – Parijs – Brussel – Amsterdam

Trein raam uitzicht

* Deze suggesties zijn gebaseerd op eerdere ervaringen en reisroutes en zijn mogelijk niet meer actueel of de beste optie voor jouw specifieke situatie en wensen. We moedigen je aan om zelf onderzoek te doen en de meest recente treinverbindingen en -tijden te controleren via https://www.interrail.eu/nl/plan-your-trip/interrail-timetable. Houd er rekening mee dat sommige treinen pas later aan het schema worden toegevoegd, dus zorg ervoor dat je de website in de gaten houdt voor de meest actuele informatie.

bottom of page